Næs Å Bakken – hjemme hver gang

Har du en drøm om at skabe dit helt eget sted, hvor du kan leve det liv, du gerne vil leve sammen med din familie?

Vi har grunden til din drøm – der hvor jeres familie kan bygge huset, hvor I kan sige ”Det er vores hus, hvor der er fred og ro med plads til at larme. Vi kan leve det liv, vi vil leve her.

Mulighederne er mange

Drømmer I om at bygge Jeres eget hus, men ser begrænsningerne heri både håndværksmæssigt og måske også økonomisk, kan vi hjælpe Jer med et "med-byg" projekt.

Et eksempel kunne være 150 m2 parcelhus, hvor I selv deltager i projekteringen og dermed er med i hele indretningsprocessen. Huset afleveres udvendigt som et færdigt hus bestående af facader, tag, udvendige døre/vinduer osv. Indvendig færdiggøres grundinstallationer til el og VVS samt varmeanlæg.

Herfra klarer I selv malerarbejdet, indvendige døre/karme, inventar (køkken, bad, bryggers, garderobe) og gulvbelægning.

Vi bygger gerne huset helt færdigt, men prisen vil afhænge af materialevalg.

Pris inkl. projektering og myndighedsprojekt kr. 1.675.000,-.

Størrelsen på boligen kan sagtens variere ud fra Jeres specifikke ønsker, prisen vil naturligvis følge ændringen.

 

Ønsker I blot at købe en grund og opføre Jeres eget hus alene eller i samarbejde med et typehusfirma, er dette også en mulighed - Som nævnt, mulighederne er mange.....

Bo med udsigt

Området ved Næs Å Bakken tager form med færdigt beplantningsbælte (syrener) mod marken samt vejbelægning hvor der samtidig er etableret indkørsler til de forskellige parceller. Det første hus er opført og en børnefamilie er rykket ind. Det næste hus er under opførelse og nummer tre opstartes inden længe. 

Kig forbi og se hvilken fantastisk udsigt, du har mulighed for at opnå lige udenfor egne vinduer.

Hvad må jeg bygge

Området ved Næs Å Bakken er udlagt til, at der kan opføres såvel åbenlav som tætlav bebyggelse.
Bebyggelsesprocenten for åbenlav er 25% og for tætlav er den 40%.

 

Se lokalplan for området her: https://dokument.plandata.dk/20_1024877_DRAFT_1168502249505.pdf

Så meget får du for pengene ...

Som sagt ligger Næs Å Bakken i byen Ørslev, som er en del af Vordingborg Kommune. Hvis du vælger at købe en bosætte dig på Næs Å Bakken, er det også et valg, der gavner din økonomi. Du får mere bolig for pengene og samtidigt får du en økonomi med mere luft og frihed.

En beregning fra Dansk Ejendomsmæglerforening viser, at Vordingborg Kommune ligger helt i top over kommuner, hvor det bedst kan betale sig for en familie med to børn at bosætte sig, når man vælger at flytte fra København.

Top 5 kommuner med størst rådighedsbeløb:
Vordingborg 22.127 kroner
Faxe 21.898 kroner
Halsnæs 21.703 kroner
Odsherred 21.569 kroner
Sorø 21.547 kroner

(Rådighedsbeløbet er det beløb, som børnefamilien har tilbage af indkomsten om måneden, når alle faste udgifter er betalt)

I Vordingborg får du mest råd til snold og fritid

se mere her